Skip to main content

PRT ico

image.png

Kripto para birimi projesi hakkında biraz bilgi açıklayacağım, Bu, en yüksek uçuculuğuyla karakterize edilen kripto para birimi dünyasında en alakalı olanıdır. Kripto-para birimleri tarafından verimli, yüksek kaliteli ve karlı ticaret için tüm araçların toplanacağı bir proje aramaya karar verdim. Ve bu PALACE RESIDENCE projesidir. Palace Residence, dünyanın her yerinden sanal toprakları evden çıkmadan ticaret yapmanıza olanak tanır. Palace Residence büyük kurumsal müşterilere odaklanmaktadır. Güvenilir geliştiricilerin projelerine akıllı bir sözleşme ile yatırım yapın. Aracı yok ve asgari ücret. Palace Residence'ın para birimi ve vergilendirme bedeli olmaksızın herhangi bir varlığın ve hizmetin takası veya kiralanması için merkezi olmayan p2p platformudur.

"Palace residence", emlak piyasasını gerçekten eşit hale getirecek. Merkezi bir sistemden merkezi olmayan sisteme geçiş, uygulama risklerini azaltmak için düzgün olmalıdır. Protokolün bütünlüğü, iki tarafın üçüncü bir tarafın arabuluculuğu olmadan bir işleme girmesine veya gerekirse üçüncü bir tarafın kullanılmasına izin verebilir. Sahiplik ve işlem verileri ağdaki tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Dağıtılmış bir ağda depolanır ve bloklar blockchain'e yazılır. Bir fiyat kontrol algoritması ile dağıtılmış bir mutabakat sağlanmıştır: alıcılar ve satıcılar bilgilerini kontrol etme ve işlemlere daha fazla güvenme hakkına sahiptir.

Palace Residence'ın Avantajları

Düşük giriş fiyatları. Mülkiyetin 1/1000 payını satın alma yeteneği onu herkesin kullanımına sunuyor. Böylece yatırımcılar küçük bir yatırım parasıyla gayrimenkul satın alabilirler.

Düşük işlem maliyetleri. Palace Residence'ın sembolleri ile mülk değerinin% 30'una kadar olan geleneksel maliyetler elimine edilir. Maliyetleri% 1'dir.

Küresel portföy. Palace Residence emlak yatırımcılarına global yatırımlar sunmaktadır. Böylelikle, bireyler ve kurumlar sınırsız hisse satın alabilir veya satabilirler.

Güçlü uzmanlık. Palace Residence ekibi ve danışmanlarının 11 milyar doları aşkın gayrimenkul işlem deneyimi var. Takımın farklı deneyim ve tecrübesi, çığır açan yeniliklere ilham veriyor.

Kendi yatırım portföyü. Küçük bir yatırımcı bile ABD, Japonya, Bangladeş, Çin, Kanada, Avustralya ve diğer bazı Asya ve AB ülkelerindeki herhangi bir mülkün jetonlarını satın alarak portföyünü çeşitlendirebilir.

Güvenlik ve koruma. Sembolik özellik sunmadan önce durum tespiti prosedürleri ve toplanan tüm bilgilerin dağıtımı ek koruma sağlar.

Platformun Çalışma Prensibi

Palace Residence, sahiplerinin emlak varlıklarını dünya çapında fraksiyonlarda satılabilmeleri için etiketlemelerine izin verir:Sahibi mülkünü veya bir kısmını satmayı düşünüyor. Daha sonra nesne Palace Residence Group platformu tarafından kontrol edilir ve değerlendirilir. Palace Residence bu özelliği yenilemekte ve birkaç bölüme ayırmaktadır.

Müşteriler, sahiplik hisselerini temsil eden jetonlar satın alırlar. Palace Residence platformunda çeşitli markalı jetonlar satılır (fiyatlar, satın alma ve satış emirlerine göre belirlenir).

ICO Hakkında Genel Bilgiler

Token: PRT

Platform: Etherreum

Standart: ERC20

Miktar: 3,500,000,000 PRT

Fiyat: 1 PRT = $ 0.05

Ödeme: ETH

Yumuşak hedef: 100.000 ETH

Sert hedef: 200.000 ETH

PreICO

Miktar: 600.000.000 PRT

Başlangıç: 01.08.2018

Tamamlanma: 30.09.2018

Bonus:

31.08-70%

Kadar 30.09-60%

ICO

Miktar: 1,500,000,000 PRT

Başlangıç: 01.10.2018

Bitiş Tarihi: 30.11.2018

Bonus:

31.10-50% 30.11'e

kadar - 40%

Takımın başarısı

Shahjahan Shajedur

CEO & Kurucu Çeşitli gayrimenkullerde, özellikle gayrimenkullerde 21 (yirmi bir) yıllık deneyim sahibi olmak, bazı olağanüstü başarılar ve kayıtlar ile. Gayrimenkul sektöründe elde edilen başarılar ve raporlar: us-Bangla Assets Ltd. - o bir günde satılan 153 arsayı ve "Purbachal Amerikan Şehri" projesinin bir ayında 583 arsa sattı. - Ve başlangıçta satılan 3555 parsel yılın şirkete. Ashiyan Lands Developments Ltd.'de - o bir gün satılmış 19 parsel ve 1 aylığına 217 parsel satıldı (Proje: Asya şehri) - 2007. KEARI Limited-o'da 102 daire bir aylığına satılıyor (Proje: KEARI Buruj, Kallayanpur, Dhaka)



Saif Khondoker

Pazarlama Direktörü Sayın Saif Khondoker, Toronto Üniversitesi'nde stratejik yönetim alanında uzmanlaşan BBA'nızı ve Toronto Üniversitesi'nin prestijli Rotman School of Management'dan MBA derecesini tamamladı. Liderliği altında, Palace Residence operasyonel verimliliğini, stratejik pazarlamasını ve markasını sürekli geliştirmeye çalışmaktadır. Şirketin yönetim ve karar alma sürecine aktif katılımının yanı sıra, Saray Rezidansı'nın kurulmasına da öncülük etti. Aynı zamanda Delta Life Insurance Company Ltd'nin Direktörü ve Shanta Asset Management Ltd ve Shanta Technologies Ltd.'nin Genel Müdürüdür.



Khondoker Monir Uddin

Geliştirme Takımı Lideri Üstün bir işadamı ve zeki girişimci, Saray İkametgahı'nın gelişim grubu başkanı Sayın Khondoker Monir Uddin, ülkemizde dünya standartlarında ürün ve hizmetler sunarak bir iş seçti. Vizyon sahibi liderliği ve keskin iş bilgisi sayesinde Palace Residence, sadece yüksek kaliteli ürünler sunmakla kalmayıp aynı zamanda daha önce görülmemiş öngörüyü, modern mimarinin ve rahat yaşamın somutlaştığı projeleri geliştirmeyi de hedeflemektedir. Sayın Morir, lisans derecesini Bölümden onur derecesi ve yüksek lisans derecesi ile mezun etmiştir.



Partha Sharothi Ray

Hukuk Bürosu Başkanı Charoti ray LLM'sini Uluslararası Dakka Üniversitesi'nden bitirdi. Profesyonel nitelikler: avukat, Bangladeş Yüksek Mahkemesi. Kayıt Yılı: 2008



M Habibul Base

Finans Direktörü Sayın M Habibul Base, üstün bir geçmişe sahip tecrübeli bir profesyonel, CFO'nun pozisyonunu alırken bize katıldı. Ofisi almadan önce Sayın Basit, iki yıl boyunca Archroma Bangladesh Limited'de Genel Müdür ve Kasım 2008'den Ocak 2013'e kadar Rahim Afrooz Accumulators Limited'in CEO'su olarak görev yapmıştır. Rahimafrooz'a Sayın Basit, Toronto, Kanada'da Strip Tech şirketi için çalışmıştır. ,



Wasim Abbas

Blockchain Mühendisi, Blockchain ve Javascript'te 10 yıldan fazla deneyime sahip bir web geliştiricisidir. Benim uzmanlık alanım, Solidity ve Web Geliştirme dillerini kullanan etkili Ethereum / Hyperledger Smart sözleşmeleridir. Kendi başıma çalışabilirim ve projeyi başından sonuna kadar yürütebilirim ve aynı zamanda mevcut veya yeni projeler üzerinde bir ekiple çalışabilirim. JavaScript DENEYİMİ: 7 yıl Blockchain, Solidity, Crypto / Bitcoin / Ethereum: 2 yıl Node.js: 4 yıl Kullanıcı deneyimi (UX): 4 yıl MongoDB / MySQL: 3 yıl React.js / Açısal: 2 yıl



Tanvir Ahmed

Bölge Müdürü (Pasifik bölgesi) Sayın Ahmed, gayrimenkul, otel işletmeleri, hisse senedi ticareti, kargo elleçleme ve beton ürünleri ve seramik levhaların üretimini içeren ilişkili şirketlere katılıyor. O bizim bölgesel müdürümüzdür (Pasifik). Ayrıca, işverenlerin Bangladeş Federasyonu'nun İcra Kurulu üyesidir.



Mir Mahmud Ali

Bölge Müdürü (Asya) Mir Mahmoud Ali Dilip, 34 yılı aşkın tecrübesi ile gayrimenkulde yıldız uzmanıdır. Liderliği, ülkenin ilk uluslararası okulu Delhi (IB), Delhi devlet okulu olan Dhaka'nın uluslararası okulu olan Dhaka'nın (ISD) Apollon hastanelerinin dünya okulu Dhaka gibi çok sayıda imza projesine yol açtı. Digonto, Bangladeş'in ilk gerçek kat mülkiyeti olan Glass House, çelik ve camın ilk yapısı ve çok daha fazlası. Halen bölge müdürümüz (Asya).



MD Mujibur Rahman

Bölge Müdürü (Avrupa Birliği) Sayın Mujibur Rahman, tanınmış yerel ve çok uluslu organizasyonların yönetiminde 35 yıldan fazla tecrübeye sahip deneyimli bir yönetim uzmanıdır. O bizim bölgesel müdürümüz (Avrupa Birliği)



MD Anisul Haque

Pazar Analisti MD Arifur Rahman, en iyi gayrimenkul profesyonellerinden biridir. Ana hedefinin - gayrimenkul sektörüne öncülük etmek - derin arzusu - başarısıyla, yaratıcılık ve inovasyon yoluyla Saray Konutunda büyüme elde etmektir. Kurulduğu günden bu yana siz değerli müşterilerimize doğru mühendislik ve inşaat çözümlerini sunmanın gururunu taşıyor ve “süreklilikle inşa edilmiş” bir firma olduğunu söylemekten memnuniyet duyuyor.



MD Arifur Rahman

İletişim Müdürü MD Arifur Rahman, en iyi gayrimenkul profesyonellerinden biridir. Ana hedefinin - gayrimenkul sektörüne öncülük etmek - derin arzusu - başarısıyla, yaratıcılık ve inovasyon yoluyla Saray Konutunda büyüme elde etmektir. Kurulduğu günden bu yana siz değerli müşterilerimize doğru mühendislik ve inşaat çözümlerini sunmanın gururunu taşıyor ve “süreklilikle inşa edilmiş” bir firma olduğunu söylemekten memnuniyet duyuyor.



Gaus Uddin Khan

Profesyonel bir emlak analistiyim. Akıllıca düşünün ve geleceğe yatırım yapın, gelecekte de profesyonellere değil. Başarılı olmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısın. Bir randevudan ziyade bir yolculuk olan başarının, ortak vizyon, yenilik ve uygulama konusuna aralıksız odaklanılmasından kaynaklandığı söylenebilir. Vatandaşlara kaliteli konut sağlamak ve Dhaka kentinin kentleşmesini teşvik etmek için bir dizi yetkin profesyonel ile yapılan temel girişimler, gayrimenkul sektöründe Palace Residence için bir mükemmellik ve güvenilirlik sembolü yarattı. Benim inancım, taviz vermeyen iş ahlakımızın, kalite

danışmanlarına sınırsız bağlılığımız olmasıdır.



Salah Uddin Shikdar

Melody Homes Limited'in Kurucusu Salah Uddin Şikdar, Danışmanımıza katılan Melody Homes Limited'in kurucusudur. Gayrimenkulde 12 yıldan fazla tecrübesi var. Enerjik ve hayat dolu, Shikder müşterilerine% 100'den fazla verir ve detaylara dikkat üzerine odaklanır. SERVICE'ın sağlanmasının nihai pazarlama olduğuna inanıyor. Bu uzun yolculukta müşteriye mükemmel hizmet vermek için birçok zorluklarla karşı karşıya kaldı.



Engr. ATM Habibulah

BestLiving Properties Limited'nin Yönetici Direktörü ingr. ATM Habibulah, Best Living Properties Limited'in genel müdürüdür. Mesleğe göre bir inşaat mühendisi olarak, Bangladeş Su Kalkınma Kurulu (BWDB) ve mimarlık meraklılarından baş mühendis olarak emekli olduktan sonra, her zaman muhteşem anıtlar, modern binalar ve modern konut binalarından esinlenmiştir. Onu Danışmanımız olarak aldığımız için mutluyuz.



Belal Hossain Bhuyan

Kurucu Uday Üreticileri ve Danışmanlık Ltd Genel Müdürü Belal Hossein Bhuyan, Uday Yapımcı ve Danışmanlık Ltd'nin genel müdürüdür. Gayrimenkul sektöründe 5 yıldan fazla deneyime sahiptir. Asya'daki en iyi emlak satıcılarından biridir. Temel yönetim yetkinliklerine odaklanma stratejisi, mimarlık ve inşaat gibi işlevlerin dış kaynak kullanımı organizasyonun yalın kalmasına ve yönetimin çekirdek işlevlerini derinlemesine kavramasına izin verdi.



Şaful İslam Kamal

Navana Gayrimenkul Ltd. Şti. Başkanı 1949 doğumlu olan Şaful İslam Kamal, fen eğitimiyle ilgili ilk derslerini aldı. Otomotiv, inşaat, gayrimenkul işinde başarılı bir kariyere başlamak için 1968 yılında İslami gruba katıldı. İlk yıllarda, Grubun çeşitli ticari faaliyetlerinin yönetimine katılarak değerli bir deneyim kazanmıştır. Navana'yı Bangladeş'te lider bir otomobil şirketi olarak ve daha sonra da Aftab Automobiles'i kurma konusunda yardımcı oldu. Aynı zamanda inşaat şirketi için "Bengal Development Corporation" (BDC) adı altında da sorumluydu ve BDC'nin Orta Doğu'daki inşaat işlerinden ve 1981'den Doğu Konut Limited'de de sorumluydu. daha sonra Bangladeş'te gayrimenkul geliştirme için en büyük şirket. 1996 yılında, Jahurul İslam'ın ölümünden sonra, o zaman



MD Golam Mostafa

Uttara Probotan şehir Pvt CEO'su. Ltd MD Golam Mostafa Uttara Probotan şehir Pvt CEO'sudur. UTTARA PROBORTAN ŞEHİR LTD. - arazi geliştirme projesi PARIBARTON Pvt. LTD. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi karşılayan, uygun fiyatlı ısıtmalı konut özelliği sağlayarak hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek bir isim. Uttara-Probota şehri en iyi yatırımı sunuyor. Yaşam için ve gelecek nesiller için güvenli, güvenli ve rahat bir ortam olacak kesinlikle kaygısız arazi sağlayabiliriz. Şaşırtıcı doğal güzellik ve modern kentin ortak bir kombinasyonunu bulabileceğiniz huzurlu bir yerleşim bölgesi inşa etmek bizim görevimizdir. İşimizin her alanında başarılı olmak için çaba göstereceğiz ve böylece müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmetler sunacağız. Bangladeş ve tüm dünyanın iş sektörlerine aktif olarak katkıda bulunarak,



KM Mahbubur Rahman

Bastu Shaily Housing Ltd.'in Genel Müdürüdür. Bangladeş Üniversitesi Mühendislik bölümünden (BÜ) mezun olduktan sonra mezun oldu. 15 yıldır emlak sektöründe çalışıyor. Daha sonra Bastushaily Holdings / Housing Ltd.



MD Müştazül Karim

Tokyo Geliştirme Mühendisleri Ltd. Genel Müdürü MD Mümtazül Karim, Genel Müdür, Tokyo Geliştirme Mühendisleri Ltd. Gayrimenkulde 10 yıllık tecrübesi var. Asya'daki konut ve ticari gayrimenkullerin temel müşteri ilişkileri, yatırım işlemleri ve proje finansmanından sorumludur.



Shigeki Taguchi

Japonya Taguchi İnşaat Şirketi Ltd Başkanı Sayın Shigeki Taguchi, Japon inşaat şirketi Taguchi'nin başkanıdır. Japonya'nın Osaka şehrinde doğdu ve büyüdü. Mezun olduktan sonra, inşaata olan ilgisi onu mühendislik ve inşaat sektörüne katılmaya yönlendirdi. Japonya'da tanınmış bir gayrimenkul şirketi olan GOLDCREST Co Ltd'ye katıldı. GOLDCREST'i bıraktı ve 2003 yılında Japonya'da tıbbi bakım ve yaşlı insanların refahı için altyapı oluşturmak amacıyla SMS Co Ltd şirketini kurdu. Vizyoner liderliği altında, SMS Co Ltd, TSE Mother ile hemen listelenmiş ve operasyonunun üç yıl içinde, SMS Co Ltd, dünyanın en büyük 3 borsa piyasasında biri olan Tokyo borsa ile listelenen

PALACE RESIDENCE, iyi bir ICO programıdır.

İş düşünmek oldukça harika. İnsanları düzenli olarak çekiyor.

Deneyimli ve yetenekli bir işbirliğinin başarılması zordur.

Hedeflere ulaşma becerisini geliştirebiliriz.



Daha Fazla Bilgi için Ziyaret Edin:



Web sitesi: https://prt-tokens.com/

Beyaz Kitap: https://prt-tokens.com/upload/files/whitepaper.pdf

Telgraf: https://t.me/prttoken

Twitter: https://twitter.com/PalaceResidenc

Facebook: https://www.facebook.com/PalaceResidenceToken

Reddit: https://www.reddit.com/user/PalaceResidence





Yazar: phatpharm20

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2038562

Eth: 0x1cff5da802703815aea69be79491c636369d0d1f


Comments

Popular posts from this blog

Pipschain

Pipschain is a hybrid exchange market with maximum security ensuring you will not be fooled by bad things, easy-to-use trading platforms, and different currency exchanges that are useful to you in the future or in the future. Pipschain is a group of experienced crypto and forex traders who combine efforts to build a well-equipped trading platform to solve some of the challenges faced in the crypto world that is currently happening. PROBLEMS Pipschain Hybrid Exchange is the solution to security, liquidity, high trading fee and future of exchange. DAPP from Pipschain also has certain special functions that you can enjoy when you exchange on this Pipschain platform. Even how to exchange Crypto to Fiat is not difficult for you new users who have experience in any exchange, with just one click you can explore the features in the platform. Pipschain also has its own Wallet, with the wallet makes it easy for you to store tokens that you already have. This Pipschain is

Z-POP DREAM

Z-POP RAT EST le premier écosystème du divertissement mondial à découvrir le talent de CACHÉ la musique pop! À partir du début de découverte de l'Asie et du monde entier, le talent de ce dirigeant est RAPIDEMENT créatif sur le marché mondial des (46) dollars américains. Plus de 100 millions de fans de musique de K-POP à travers le monde. Z-POP Rêve est le meilleur spécialiste de la production K-POP à la créatrice de stars coréennes célèbres PSY Qué Telles, Super Junior, Girls ' Le projet Z-POP DREAM, fondé sur une équipe de professionnels qui se déplace sur le projet, constitue un écosystème mondial du divertissement qui se découvre sur le talent caché de la musique populaire et d'accélérer leur progression vers le statut de star PSY, Girls 'Generation, BTS, EXO et de la musique WannaOne K-POP Économie mondiale symbolique du marché mondial de la musique de 460 milliards de dollars, avec des millions de musique K-pop. Le modèle commercial du pro

WHAT IS CWEX

about the project Alcohol is an integral part of traditional food, culture, not just a superficial hunger, but the whole ceremony. Today, many good wine lovers. And it should be noted that the liquor industry is a very beneficial and promising asset. And because the investment is very popular now and it only grows. However, the current trading platform for the ton is very complex and has high processing costs. New cryptoscurrency, designed to create a business platform for the purpose of alcohol trade. This is a cryptology which allows wine traders and cryptokurian holders to trade and hold good liquor trade on the platform instead of CWEX / BTC / ETH / NEO / USDT. It brings together wine owners, producers, and wine lovers, which are good in the real market in a general system. The business is smooth and easy. Trade with valuable real world properties globally without obstacles in the rules and procedures. Reliable investment refund Invest in your assets in fixed as